[Fiber] Kampanj #2 pågår

/, Villafiber/[Fiber] Kampanj #2 pågår

[Fiber] Kampanj #2 pågår

Den 21 april avslutades den första av två kampanjomgångar för villafiber i Älvsjö. Denna första omgång omfattade adresser i Långbro och gamla Älvsjö. Det är inte längre möjligt att beställa villafiber till dessa adresser.

Sedan den 21 april pågår nu istället kampanj #2 som omfattar resterande adresser, närmare bestämt Herrängen, Långsjö och delar av Gamla Älvsjö som inte ingick i omgång 1. Du som boende i dessa områden bör redan ha fått utskicket från Telia och således möjligheten  att beställa fiber till din villa. Det viktiga är att beställa innan kampanjens sista datum, då man efter det inte kommer kunna beställa alls. Det handlar alltså inte bara om att man inte får det lägre priset.

Läs mer på http://langbrovilla.se/fiber och du kan även kontrollera om din adress ingår (om du inte redan fått Telias utskick i brevlådan) i kampanjen genom att fylla i formuläret på http://langbrovilla.se/fiber/kampanjer/

Det finns även en prisjämförelsetabell över de olika tjänsteleverantörerna i Telias nät på http://langbrovilla.se/fiber/prisjamforelse/

Kampanj 2 kommer att ha samma förfarande som den första omgången. Efter lagd beställning ska du få en bekräftelse inom 1-3 veckor (kan ta olika lång tid beroende på mängden beställningar Telia får in) och efter ytterligare någon vecka blir du kontaktad av en projektör hos en av Telias underentrepenörer för att boka in en tid då de kan komma och kika på vilken väg fibern ska dras hos just dig, och vilka förutsättningarna är. Telia kommer även ha personal i området som knackar dörr och informerar om villafiber, om du skulle vilja prata med någon innan du beställer. Det går även att boka tid för dessa hembesök om du hellre vill det, se http://langbrovilla.se/fiber/ för info.

By |2013-05-07T00:35:02+00:00maj 7th, 2013|Categories: Information, Villafiber|Tags: , , , , |2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. k.r 15 maj, 2013 at 14:24 - Reply

    kan väl tillägga att jag efter 3.5 vecka fortfarande inte fått någon skriftlig bekräftelse på beställningen 😉

  2. k.r 15 maj, 2013 at 11:10 - Reply

    Installationsinspektörerna var hemma hos mig igår, och kikade på förutsättningarna för indragningen av fibern (som ska ner i källaren).

    Han berättade att de fram tills nu fått in ca 120 beställningar (av ca 500 möjliga ?), men att det som oftast brukar vara så att den stora majoriteten rasslar in mot slutet av kampanjerna. Dessutom tror jag inte informationsmötet varit ännu (?), vilket många kanske vill invänta, innan de skriver på.

    Preliminärt ska installation ske någonstans i Sep-Okt.

Kommentera