På höstmötet i torsdags hade vi lite information om bredband via fiber till våra villor. Tyärr var inte uppslutningen till mötet så stor om vi hoppats på, och en gissning är att de allra flesta som faktiskt är intresserade inte var på mötet.

Jag hade ett antal broschyrer om Telias Öppen Fiber med mig till de om var intresserade. Det var ingen strykande åtgång på dem, så jag har en del kvar. Är det någon som vill ha, hör gärna av er till mig på webmaster@langbrovilla.se så kan ni komma förbi och plocka upp en hemma hos mig.

Om du bor i området och är intresserad av fiber kan du dessutom göra en intresseanmälan. I dagsläget har vi ca 30 anmälningar registrerade.

En av frågorna som togs upp på mötet var hur vi ska gå vidare efter mitt inledande arbete. Behöver vi en arbetsgrupp? Finns det isåfall personer som är intresserade av att delta i en sådan? Finns det personer med kontakter och/eller kunskap när det gäller fiber till villa? Hör gärna av er via kontaktformuläret eller kommentera här nedanför.