Hej! Det har varit lugnt i Älvsjö  under helgen, mycket på grund av att så många vuxna har ställt upp och nattvandrat. Älvsjö behöver  fler goda krafter för att hjälpa till och hålla uppsikt kring centrum och Stockholmsmässan. Stadsdelsförvaltningen går därför ut med en förfrågan till alla föreningar som är med i den lokala BRÅ, Trygg Älvsjö och idrottsföreningar.

Förhoppningen är att vi har medlemmar som tillsammans har tid och möjlighet att ställa upp på nattvandringar. Stadsdelen önskar hjälp med nattvandring någon eller några av kvällarna måndag 27/5 till söndag 2/6 kl. 22.00-01.00.

Det område som det behövs hjälp med att ha uppsikt över är runt Älvsjö centrum dvs. från Älvsjömässans parkering tom Prästgårdsgärde i Solberga.

Har du tid och möjlighet att hjälpa till, hör gärna av dig till LVF på kontakt@langbrovilla.se alternativt via formuläret här på hemsidan, https://langbrovilla.se/kontakt

Meddela oss gärna även om det finns andra grupper som på eget initiativ kvälls/nattvandrar i andra delar av Älvsjö och behöver hjälp.