Den 21 april avslutades den första av två kampanjomgångar för villafiber i Älvsjö. Denna första omgång omfattade adresser i Långbro och gamla Älvsjö. Det är inte längre möjligt att beställa villafiber till dessa adresser.

Sedan den 21 april pågår nu istället kampanj #2 som omfattar resterande adresser, närmare bestämt Herrängen, Långsjö och delar av Gamla Älvsjö som inte ingick i omgång 1. Du som boende i dessa områden bör redan ha fått utskicket från Telia och således möjligheten  att beställa fiber till din villa. Det viktiga är att beställa innan kampanjens sista datum, då man efter det inte kommer kunna beställa alls. Det handlar alltså inte bara om att man inte får det lägre priset.

Läs mer på https://langbrovilla.se/fiber och du kan även kontrollera om din adress ingår (om du inte redan fått Telias utskick i brevlådan) i kampanjen genom att fylla i formuläret på https://langbrovilla.se/fiber/kampanjer/

Det finns även en prisjämförelsetabell över de olika tjänsteleverantörerna i Telias nät på https://langbrovilla.se/fiber/prisjamforelse/

Kampanj 2 kommer att ha samma förfarande som den första omgången. Efter lagd beställning ska du få en bekräftelse inom 1-3 veckor (kan ta olika lång tid beroende på mängden beställningar Telia får in) och efter ytterligare någon vecka blir du kontaktad av en projektör hos en av Telias underentrepenörer för att boka in en tid då de kan komma och kika på vilken väg fibern ska dras hos just dig, och vilka förutsättningarna är. Telia kommer även ha personal i området som knackar dörr och informerar om villafiber, om du skulle vilja prata med någon innan du beställer. Det går även att boka tid för dessa hembesök om du hellre vill det, se https://langbrovilla.se/fiber/ för info.